ARIE'S VISBOETIEK

ARIE'S VISBOETIEK Geen larie, voor het allerbeste naar Arie

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1558 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Arie's Visboetiek. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 21:08 Was heerlijk .. herhaling vatbaar
24 sep 2022 om 21:16 Super lekker, rond de aangegeven bezorgtijd! Erg blij dat er weer wordt bezorgd.
23 sep 2022 om 20:50 Aangegeven bij plaatsen van bestelling dat er gebeld moest worden, dit is niet gedaan. Bestelling is gewoon ergens neergelegd zonder dat dit doorgegeven werd. Bij toeval dat iemand dit zag en dit uiteindelijk (koud) bracht. Zeer slecht!!!
16 sep 2022 om 18:56 Ik bestel hier al jaren. Laatste tijd ZEER SLECHT! Mijn bestelling is 2 flatten naast geleverd? Ondanks dat de mensen gezegd hebben dat ze niks besteld hebben, heeft de bezorger het daar afgeleverd! Vieze koude smerige vreten. Jammer en nooit meer
10 sep 2022 om 21:56 Berzorgtijd was een uur. Kwam gelukkig al na een half uur. Alleen jammer dat ze de knoflooksaus zijn vergeten.
2 jul 2022 om 20:02 Delivery took 2 hours. Fish is cold. Restaurant said they came but nobody was home – I was home and nobody called me nor rang the doorbell. They said they called me 4 times – I haven’t received any calls.
24 jun 2022 om 21:33 is niet aangekomen!!!!!!!
24 jun 2022 om 20:51 Altijd goed en lekker, geen slappe zooi maar krokant, goede porties en snelle bezorging op een vrijdag avond!
15 jun 2022 om 21:09 De inktvisringen waren wat dun en erg weinig, maar verder was alles goed.
14 jun 2022 om 18:36 Zeer goed
12 jun 2022 om 11:43 Lekker warm eten met vriendelijke bezorging.
11 jun 2022 om 19:53 Kabeljauw kibbelingen waren van een goede kwaliteit, alleen wat slapjes, evenals de patat. Misschien andere zakjes? Helaas was er ook geen ravigotte saus bij, terwijl die wel besteld was en op de bon stond.